secretariaat

 

Voorste rij, v.l.n.r.: Sonja Telman, Marlies Gallenkamp
Achterste rij, v.l.n.r.: Frouke Flieringa, Ignaz Anderson
 

Ignaz Anderson - directeur
Ignaz is pedagoog. Om dicht bij het eigenlijke werk te staan, ontmoet hij vele initiatiefnemers en hun projecten. Door de grote diversiteit aan vragen en voorstellen ontstaat bij hem een rijk beeld van de tijd en de noodzaak tot vernieuwing. Het is voor Ignaz altijd weer spannend om de vonk van de initiatiefnemer te herkennen in de essentie van een project. Dienstbaar zijn aan gepassioneerde mensen met een gezonde dosis pragmatisme is het mooiste voor hem wat er is.

Ignaz is voor vragen en afspraken via het secretariaat bereikbaar.

Sonja Telman - algemeen en financiën
Sonja doet de boekhouding en regelt de betalingen. Daarnaast is ze gastvrouw voor de bezoekers.
Zij vindt haar werk voor de Iona Stichting erg leuk, omdat ze te maken heeft met mensen die zich willen inzetten om iets goeds in de wereld te bewerkstelligen.

Sonja is in de regel elke dag aanwezig.

Drs. Frouke Flieringa - projectaanvragen en bestuurszaken
Frouke studeerde kunstgeschiedenis aan de RU te Leiden. Zij werkt ook parttime voor de Haëlla Stichting in Den Haag, is actrice bij het Amsterdam Chamber Theatre en zingt wereldmuziek in het a capella kwartet Rusalki.

Frouke is op woensdag en donderdag aanwezig.

Marlies Gallenkamp - algemeen, evaluatie en communicatie
Marlies heeft Christine Geertsema vervangen vanaf maart 2014. Haar taken betreffen de algemene zaken van het secretariaat en de communicatie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de evaluatie van projecten en voor deze website.

Marlies werkt van dinsdag tot en met vrijdag.

Hier vindt u de contactgegevens van het secretariaat.